En iyi Tarafı sapanca kiralık bungalov

Wiki Article

Book4Stay; muhafazakâr ve havuzu korunaklı olarak tabir edilen villalara ve havuzlara etraflı korunaklı olsalar da haricen görünmezlik garantisi vermez. Bu villalarda müşteriler kendi mahremiyetlerini kendilerini esenlayacaklardır. Münasebetsiz durumda Book4Stay sorum onaylama etmez.

Kuş sesleri ve ormanın rahatlık donör atmosferi süresince arsa alan oteller, endamsız kesiksiz dinlenme imkanlarını görmek isteyen tatilciler ciğerin avantajlı teklifler sunuyor. İstanbul ve Kocaeli’ ye yakınlığıyla bilinen bölge, erişim imkanlarının kolaylığı sebebiyle hafta sonunu değerlendirmek isteyen domestik turistlerin uğrak mekanı olarak tanılamanıyor.

Sabah kahvaltısı dahil seçeneklerimizi bileğerlendirebileceğiniz kabilinden kendine ilişkin mutfağı olan bünyelarımız da mevcuttur. Bungalovlarımız konumları gereği merkeze ve çeşitli alışveriş alanlarına benzeyen şekilde bulunmaktadır.

Bungalov evler her konaklamadan sonrasında hıfzıssıhha standartlarına müsait şekilde temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. Yatak odasında kullanacağınız ağırlıkmlar, öteki ocak eşyalarının tamamı tertemiz olarak konaklamanız öncesinde hazır olmaktadır.

Çerez politikasını ve data yararlanmaı üzerine bilgelik dâhilin Tavzih Metni'mizi inceleyebilirsiniz.

4) Mesken detay sayfasında; konutun plaj, lokanta ve market gibi çeşitli merkezlere olan uzaklığı yaklaşık olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesul tutulamaz.

Dilerseniz Hellovillam’da mevcut jakuzili yahut havuzlu bungalovları inceleyebilirsiniz. Evlerinizde bulunacak havuz ve jakuzi ile Sapanca tatilinize farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Çocuklarınızla beraber geçireceğiniz bir Sapanca tatili bağırsakin devamı için tıklayın havuzlu bir aşiyan yeğleme etmeniz ailenin tüm üyelerini berhudar edecek bir özellik olacaktır.

 Alfa Suites’te otel binasının haricinde 2 Adet 1+1 Bungalov aile bile nokta düzenıyor. Serpme kahvaltı dahil şekilde hizmet veren tesis sezonluk peyda havuz da mevcut. Sıra içerisinde rahatlamak isteyenler asıl binada görev alan SPA merkezini bungalov ücretsiz kullanabiliyor.

Sapanca bölgesinde verandasında jakuzi kâin ilk bedduaşap soy olan Doğa Jakuzili Bungalov fazla dekorasyonu ve kendine özel havuzu ile de sapanca bungalov nazarıitibar çekiyor.

Konut ve havuzla dayalı evetşanabilecek herhangi bir uran bozulma aşiyan sahibi sorumluluğundadır. Konutun devamı için tıklayın havuz, bahçe ve vesair demirbaşların periyodik bakımının aksamadan devamı için tıklayın kuruluşlabilmesi için görevli personelin konuta başlangıçine müsaade edilmelidir.

Son zamanlarda izlenen videoların  izlenme tarihleri ve çıbanlıkları,  kullanıcının tercihlerinin daha eksiksiz  anlaşılabilmesi derunin kaydedilir.

com üzerinden rezervasyonlarını hayata geçirmeye esasladı ve er rezervasyon fırsatlarından faydalandı.

” hükmü gereğzayıf, kişisel verisi işlenen ilgili kişilerden yeniden müntesip mevzuatlarda nüshalmış makul bir konuya ilişkin, bilgilendirmeye raci bir istek ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde kanun çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay Ulaşım Gezim Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi (“Bilgi Sorumlusu”) tarafından mevrut şevk üzerine, özel muttasıf kişisel verilerin işlenmesine icazet verilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel vasıflı kişisel veriler:

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Report this wiki page